Boligstyling Oslo

Gi din bolig en personlig, varm og unik stil, enten før salg eller for deg selv. Pia Dyberg Interior Design tilbyr profesjonell boligstyling i Oslo.

Gjør boligen din ny før salg! Pia Dyberg Interior Design har lang erfaring med styling av bolig, og forskjellen dette gjør i en boligsalgsprosess. Vi hjelper deg å skape et godt førsteinntrykk av din bolig, og lage et hjem som deltakerne på visning enkelt kan se for seg som sitt eget. 

Hvem er vi?

Pia Dyberg Interior Design er en liten familiebedrift, bestående av Pia, hennes familie og hunden Cooper. Pia har over 20 års erfaring innen interiør og styling av bolig, noe som har gitt oss et fantastisk perspektiv og et godt kreativt øye. 

Hjemmet vårt er et sted vi tilbringer mye tid, og vi vet hvor viktig det er å føle seg vel i eget hjem. Vi mener at hjemmet skal være et sted der du kan senke skuldrene og slappe av, samtidig som du skal kunne underholde gjester, oppdra barn eller la forholdet blomstre.

I Pia Dyberg Interior Design brenner vi for å støtte både klima og nærmiljø – derfor prioriterer vi våre innkjøp i området vi jobber og bruker ofte håndverkere og kunstnere fra lokalmiljøet. Dette gjelder både ved interiørdesign og boligstyling i Oslo og omegn. 

Hvorfor booke boligstyling i Oslo

Det er mye å tjene på å booke boligstyling i Oslo, og i resten av landet, før du skal selge din bolig. Vi vet hva som skal til for å skape et inntrykk som kan gi deg mer for din bolig, og som kan gi deg mer for boligen din. 

Når du skal selge bolig, legges det det ut en boligannonse som skal vekke interesse for potensielle kjøpere. Denne annonsen blir ofte interessentenes førsteinntrykket av boligen din, og er derfor svært avgjørende. Book boligstyling i Oslo og omegn før du skal ta bilder til din boligannonse.

Det er ikke kun for bildene at det er viktig med styling. Noe av det viktigste for boligkjøpere er at de enkelt kan se for seg å lage et hjem i boligene de vurderer – dette er en følelse de ofte får på visning. Å investere i en god styling av boligen kan faktisk avgjøre hvor mange bud du ender opp med å få. 

Hva leter folk etter i en bolig?

Når du skal style boligen er det viktig at du bruker profesjonelle og erfarne stylister som vet hva folk ser på, og leter etter, i en bolig når de er på visning. Pia Dyberg Interior Design er kjent for å bringe varme og personlighet til boligene vi jobber med, og gjør at din bolig skiller seg ut.

Hos oss kan du velge om du ønsker å style hele boligen din, eller kun enkelte rom. Vi har et stort utvalg møbler og tekstiler tilgjengelig, og passer på at stylingen passer deg og ditt hus eller leilighet. 

Kontakt oss for boligstyling i Oslo

Å få boligen din profesjonelt stylet er en av de beste investeringene du kan gjøre når du skal selge. Ta kontakt med oss i Pia Dyberg Interior Design – vi gleder oss til å style din bolig!

Lurer du på hva vi kan gjøre for deg? Send oss en melding da vel!

3 + 1 =

Noen eksempler på prosjekter vi har utført:

Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for mer inspirasjon