Om oss

Vi er en liten familiebedrift på 5 pluss Cooper

Pia har drevet med interiør og boligstyling i over 20 år både i Norge og i utlandet. Oppskriften til suksess tror vi er å lytte til våre kunders ønsker og sammen få til et hjem som oser av personlighet. Det er det interiørdesign handler om; å få boligen til å gjenspeile din personlighet.

Hjemmet er et sted vi tilbringer mange timer, og det er vår lidenskap å skape et sted hvor våre kunder finner roen, senker skuldrene og slapper av. Vi forsøker å strekke oss så langt det er mulig og støtter både nærmiljø og klima ved å prioritere våre innkjøp i området vi jobber og vi bruker gjerne lokale kunstnere og håndverkere.

Pia
Cooper
Oscar & Kai
Vi tenker på miljøet

Prosjekter

I løpet av de siste 20 årene har det blitt mange prosjekter. Utfordringene når vi har jobbet i utlandet har iblant vært store. Den største utfordring har nok vært språket i både Kiev og Beograd, da vårt russiske ikke er noe å skryte av, og det er ikke alle som snakker engelsk.

Uansett hvor vi jobber og hvem vi jobber for, så er det å få lov til å komme inn i folks private hjem og være med på å gi det en ny fresh look noe vi er utrolig stolte over. Gleden ved hvert prosjekts avslutning er den samme hver gang; STOR!

Prosjekter

Kunder