Boligstyling pris

Book boligstyling til en konkurransedyktig pris hos Pia Dyberg Interior Design. Vi har lang erfaring innenfor design og styling av bolig.

Å få stylet boligen din av noen som kan det før du selger er en av de beste investeringene du kan gjøre. Hos Pia Dyberg Interior Design får du kreativ og profesjonell boligstyling til en pris du kan leve med. 

Tiltrekk interessenter

Når du skal selge boligen din er det viktig å tiltrekke interessenter så tidlig som mulig, derfor er det gunstig å få boligen stylet allerede før du skal ta bilder til salgsannonsen. Om boligannonsen er innbydende vil flere komme på visning, som igjen kan føre til flere deltakere i en eventuell budrunde. 

Når interessentene dukker opp på visning er det viktig at de føler seg vel i leiligheten/huset med en gang de går inn døren. Dette skal være et sted de kan se for seg å kalle sitt hjem, og styling av profesjonelle stylister vil derfor være av stor verdi.

Pia Dyberg har over 20 års erfaring innen interiør og boligstyling, og er kjent for sin varme, kreative stil. Hver bolig er unik og Pia er svært opptatt av å få mest mulig ut av en bolig, samt vise frem boligens beste sider. 

Ta kontakt med oss i Pia Dyberg Interior Design for å høre mer om hva vi tilbyr av boligstyling, pris og booking. La oss komme på en uforpliktende befaring slik at vi kan se hvordan vi kan få det beste ut av din bolig. 

Boligstyling til en konkurransedyktig pris

Vi i Pia Dyberg Interior Design er en familiebedrift med interiørdesigner Pia Dyberg i spissen. Hennes gode øye for design, kreativitet, erfaring og kompetanse gjør Pia Dyberg Interior Design til et perfekt alternativ når du skal style boligen din. 

Ønsker du tips og råd når det kommer til innredning og styling, kan du også komme til oss. Vi vet hvor viktig det er å føle seg vel i sitt eget hjem – et sted vi tilbringer såpass mange timer i døgnet. La oss hjelpe deg å finne roen, senke skuldrene og slappe av i hjemmet ditt.

Mange fornøyde kunder

Pia Dyberg og resten av firmaet har i dag vært en del av over 250 prosjekter for over 150 ulike kunder, både i Norge og i utlandet. Vi er stolte å ha en lang liste fornøyde kunder, som gir oss gode tilbakemeldinger. Du kan lese noen av dem her.

Kontakt oss for boligstyling

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe som helst om Pia Dyberg Interior Design, interiør, boligstyling, pris eller annet. Fortell oss hva du liker, vis oss din stil og la oss gjøre resten for å skape ditt drømmehjem, eller gjøre hjemmet ditt salgsklart. Vi vet akkurat hva som bør gjøres, og hvordan å tilføre det lille ekstra.

Lurer du på hva vi kan gjøre for deg? Send oss en melding da vel!

14 + 12 =

Noen eksempler på prosjekter vi har utført:

Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for mer inspirasjon