Interiørveiledning

Har du kjøpt ny bolig, eller skal du du pusse opp? Da er interiørveiledning en god investering. Pia Dyberg Interior Design kan hjelpe deg med å skape drømmehjemmet.

Hjemmet er det stedet vi tilbringer absolutt mest tid, og derfor er det viktig å skape en atmosfære der man trives.

Mange vet ikke akkurat hvordan de vil at hjemmet sitt skal se ut, og ender opp med å skape en innredning som de blir lei av etter kort tid. 

Dette er én av grunnene til at det er lurt å få eksperthjelp med innredningen fra starten av. Ved å få interiørveiledning kan du få gode råd og hjelp til å skape ditt drømmehjem – ut i fra din smak og behov.

Les også: Pusse opp bolig

Vi får frem potensialet i hjemmet ditt

Det kan være mange grunner til å få hjelp av en ekspert når det kommer til innredning. Kanskje har du kjøpt ny bolig, eller kanskje hjemmet ditt aldri har føltes helt «deg»? 

Å få veiledning rundt innredning er også viktig når det kommer til salg av bolig, men dette kommer vi tilbake til senere.

Ved å benytte deg av interiørveiledning fra Pia Dyberg Interior Design, kan du enten få hjelp til å skape en stor forvandling, eller bare noen mindre justeringer i hjemmet.

Veiledning – møbler og tilbehør

Vi kan for eksempel gi deg råd og veiledning til innkjøp av møbler og tilbehør. Det er en jungel av interiørforhandlere på markedet, og det er ikke alltid så lett å vite hvor man får best kvalitet for pengene. 

Ved å benytte deg av vår eksperthjelp kan du få frem potensialet i ditt hjem. Vi gir deg råd om hva du bør kjøpe inn, og oss kan du spørre om alt som har med interiør å gjøre – det er ingen spørsmål som er for dumme!

Interiørveiledning og boligstyling – hva er forskjellen?

Hvis du skal selge boligen din, er det spesielt viktig å benytte seg av interiørveiledning eller boligstyling. For å tiltrekke seg flest mulig potensielle kjøpere, er det viktig at boligen ser innbydende og presentabel ut. 

Pia Dyberg Interior Design tilbyr både veiledning og boligstyling – enten du bare trenger noen råd angående innredning, eller full boligstyling. Vi legger spesielt stor vekt på å gi hjemmet ditt et varmt uttrykk som gjenspeiler din personlighet. Se noen av våre tidligere prosjekter her.

Om Pia Dyberg Interior Design

Pia Dyberg Interior Design består av Pia, familien hennes og hunden Cooper. Vi har jobbet med interiør i 20 år, og gjennomført 255 forskjellige prosjekter innen veiledning, boligstyling og interiørdesign. 

Hjemmene våre har mye å si for vår livskvalitet, og vår lidenskap er å skape hjem der kundene våre trives og kan senke skuldrene. 

Vi bryr oss om klima, bærekraft og nærmiljø, og prøver alltid å benytte oss av lokale forhandlere og håndverkere.

Har du spørsmål om våre tjenester?

Dersom du vil bestille interiørveiledning eller har noen spørsmål angående en av våre tjenester, så kontakt oss via lenken nedenfor.  

Vi ser frem til å høre fra deg!

Lurer du på hva vi kan gjøre for deg? Send oss en melding da vel!

8 + 4 =

Noen eksempler på prosjekter vi har utført:

Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for mer inspirasjon