Pusse opp bolig 

Skal du pusse opp bolig? Pia Dyberg Interior Design kan hjelpe deg med alt innen interiørveiledning og boligstyling.

 Hvis du planlegger å pusse opp boligen, er du ikke alene. Undersøkelser viser at nordmenn ligger på verdenstoppen når det kommer til oppussing, og det er kanskje ikke så rart. 

De fleste av oss bruker aller mest tid i hjemmet, og ved å pusse opp boligen kan man skape en atmosfære man trives i. Dette kan også gjøre at man får høyere pris for boligen når man en dag skal selge den. 

Det er ikke sikkert du trenger å pusse opp hele boligen for å skape den stilen du er ute etter – noen ganger er det bare små grep som skal til. Dette er noe av det vi i Pia Dyberg Interior Design kan hjelpe deg med. 

Les også: Interiørveiledning

Våre interiørtjenester

Kanskje trenger du hjelp til å skape spesialtilpassede møbler, eller kanskje trenger du bare noen råd til hvordan du kan oppgradere badet ditt? Dersom du vil skape en ny og fresh stil i hjemmet ditt, kan vi hjelpe deg. 

Her er noen av tjenestene vi tilbyr:

  • Råd om innredning
  • Valg av fliser og materialer til kjøkken og bad
  • Innkjøp av møbler
  • Boligstyling før salg – fullstyling og delstyling
  • Design og produksjon av spesialtilpassede møbler
  • Interiørveiledning
  • Fargeveiledning

Vi er et lite og personlig interiørfirma som samarbeider med lokale håndverkere. Dette gjør at vi kan designe og produsere spesialtilpassede løsninger til ditt hjem.

Vi er kjent for å skape en varm og innbydende stil, og tar alltid utgangspunkt i kundenes smak og behov når vi jobber med å pusse opp boliger.

Hvilken interiørstil bør du gå for?

Det kan være lurt å tenke litt over hva slags interiørstil du liker før du gjør store forandringer i hjemmet. Det er en jungel av forskjellige interiørstiler å velge mellom, og ofte kan en kombinasjon av flere stiler skape et varmt og sjarmerende uttrykk. 

Les om noen av de forskjellige interiørstilene her: 

Skandinavisk minimalisme

Denne interiørstilen har blitt svært populær de siste årene, både her til lands, i utlandet og på sosiale medier som Pinterest. Stilen preges av nøytrale farger, rene linjer og naturlige materialer som tre og marmor. 

Her bruker man heller få, men velvalgte møbler istedenfor å overmøblere med mange småmøbler. Dette skaper et ryddig og luftig inntrykk som er lett å trives med. For at stilen ikke skal se ut som den er tatt rett ut av et Instagram-bilde, er det imidlertid viktig å tilføre ditt eget personlige preg. Dette er noe av det vi kan hjelpe deg med.

Bohemsk

Dette er en mer avslappet og henslengt stil som skaper en varm og lun stemning. Denne stilen gir en følelse av å være i varmere strøk, med møbler og tilbehør i varme nyanser av rødbrunt, bronse og oransje. Grønne planter skaper en vakker kontrast til det jordfargede interiøret, og fremhever det naturlige uttrykket. 

Industrielt 

Den industrielle interiørstilen er inspirert av gamle fabrikker og industrielle lokaler med elementer i metall, mur og tre. Dette er en hipp og moderne stil som passer spesielt godt inn i loftsleiligheter med god takhøyde. Å bruke enkelte elementer fra den industrielle stilen, for eksempel en smijernsdør, kan også skape et veldig sjarmerende uttrykk. 

Shabby chic

Dette er en veldig romantisk og overdådig stil som skaper en hjemmekoselig atmosfære. Shabby chic er den rake motsetningen til den stramme, minimalistiske stilen – her bruker man gjerne mange gamle, romantiske møbler og pyntegjenstander. 

Pusse opp bolig – hvilke farger bør du velge?

Det er et kjent faktum at fargene vi omgir oss med påvirker oss. For eksempel har nyanser av blått og grønt en beroligende effekt, mens gule og oransje nyanser virker oppkvikkende.

Derfor er det viktig å velge akkurat den nyansen som passer deg og rommet best. Det er også viktig å huske på at fargen forandrer seg litt etter lyset i rommet. 

Dette er noe av det vi i Pia Dyberg Interior Design kan hjelpe deg med. Vi har lang erfaring med valg av farger, og finner raskt ut av hvilke nyanser som passer best til hvert hjem. 

Dersom du ikke skal pusse opp boligen din, men bare trenger råd angående fargevalg, tilbyr vi også fargeveiledning

Boligstyling før salg

Når man skal selge boligen sin, er det viktig at den ser så strøken ut som mulig både på bildene i annonsen og på visning. Hvis du skal selge boligen din, har du kanskje merket deg enkelte elementer som kan gi potensielle kjøpere et dårligere inntrykk.

Det er ikke alltid så lett å vite hva man kommer til å tjene på ved et boligsalg og ikke, men ofte er det bare små grep som skal til for å tiltrekke seg flere potensielle kjøpere og få en høyere salgssum.

Pia Dyberg Interior Design har bred erfaring med å boligstyling før salg. Vi tilbyr både fullstyling og delstyling.

Om Pia Dyberg Interior Design

Pia Dyberg Interior Design er en lokal familiebedrift med over 20 års erfaring innen interiør og boligstyling. Gjennom årene har vi jobbet med over 250 forskjellige prosjekter både i Norge og utlandet. 

Dette har gjort at vi har fått bred erfaring med alle typer oppdrag innen interiør – alt fra korte oppdrag med interiørveiledning til fullstyling av bolig før salg.

Hjemmet er det stedet vi tilbringer mest tid i, og derfor er vår store lidenskap å skape fantastiske hjem der kundene våre trives. Vi er spesielt opptatt av å skape en varm og lun stil som gjenspeiler kundenes personlighet. 

Hvis du trenger råd eller hjelp før du skal pusse opp boligen din, så ta kontakt med oss i dag. For oss er ingen oppdrag for store eller for små. Vi hjelper deg gjerne!

Lurer du på hva vi kan gjøre for deg? Send oss en melding da vel!

8 + 11 =

Noen eksempler på prosjekter vi har utført:

Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for mer inspirasjon