Boligstyling Gjøvik

Har du behov for boligstyling ved Gjøvik, Lillehammer eller Innlandet? Pia Dyberg Interior Design er en lokal bedrift som har lang erfaring med boligstyling. Les hva vi kan hjelpe deg med!

Boligstyling er helt avgjørende i en salgsprosess. En innbydende og presentabel bolig gjør både at flere potensielle kjøpere kommer på visning og at flere av dem har lyst til å kjøpe boligen etter visning.

Dette gjør at boligen tiltrekker seg flere interessenter, og at boligen blir solgt til høyest mulig pris. Pia Dyberg Interior Design har 20 års erfaring med alt innen interiør og interiørdesign. Vi kan blant annet hjelpe deg med boligstyling i Gjøvik.

Vi tilbyr også boligstyling i Lillehammer, Innlandet og i Oslo. Hos oss kan du velge mellom full styling, delstyling og interiørveiledning før salg.

Les også: Boligstyling Oslo 

Full styling

Ved full styling ordner vi alt av møbler og interiør. Stylingen inkluderer leie av alt fra puter og småmøbler til sofaer og senger. Vi sørger for at boligen fremstår lys, varm og innbydende.

Priser fra kr. 15.000,– inkludert moms og 6 ukers leie. Dersom du trenger å leie møblene lenger etter dette, faktureres 20% av totalprisen per uke.

Delstyling

Ved delstyling bruker vi møblene du allerede har og kombinerer dem med småmøbler fra vårt eget lager. Dette kan for eksempel være lamper, puter, bilder eller lignende. 

Priser fra kr. 7500,– inkludert moms og 6 ukers leie.

Slik foregår stylingprosessen

Boligstylingen begynner med at vi kommer til deg på en uforpliktende befaring for å se hvordan vi kan få frem potensialet i ditt hjem. Deretter sender vi deg et skriftlig tilbud, og så avtaler vi et tidspunkt for styling. 

Seks ukers leie av møbler er inkludert i prisen, og etter dette henter vi møblene igjen. Det er også mulig å leie møblene lenger hvis du skulle ha behov for det.

Interiørveiledning før salg

Dersom du bare vil ha noen råd om hvordan du selv kan style boligen din før salg, tilbyr vi også veiledning og rådgivning før salg. 

Vi går gjennom hvert rom i boligen, og forteller deg hvilke små grep du kan ta for å få boligen til å fremstå så attraktiv som mulig. Dette koster kr. 740,– ekskludert moms. 

Les også: Interiørveiledning

Kontakt oss for boligstyling i Gjøvik, Lillehammer og Innlandet

Pia Dyberg Interior Design er en lokal familiebedrift som har en stor lidenskap for å få frem det skjulte potensialet i kundenes hjem. 

Pia har jobbet med interiør både i Norge og i utlandet i over 20 år. Vi er kjent for å skape en varm, naturlig og innbydende stil som gjenspeiler kundenes personlighet.

Vi er en lokal bedrift som blant annet tilbyr boligstyling i Innlandet, Lillehammer og Gjøvik. Gjennom årene har vi fått en rekke gode tilbakemeldinger av våre kunder – les noen av dem her.

Hvis du har spørsmål angående boligstyling i Gjøvik, Lillehammer og Innlandet, så ta gjerne kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne!

Lurer du på hva vi kan gjøre for deg? Send oss en melding da vel!

7 + 8 =

Noen eksempler på prosjekter vi har utført:

Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for mer inspirasjon